PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Kuinka paljon bonusrahaa parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat?

Kyseiseen kysymykseen ei ole vain yhtä oikeaa vastausta, sillä bonussummat vaihtelevat todella rajusti eri tarjouksien kesken. Bonustarjouksia ei muutenkaan kannattaisi vertailla vain jaettavan bonussumman perusteella, vaan huomionarvoista on ennemminkin kepeät kierrätysehdot. Bonus voi nimittäin olla rahasummaltaan vaikka kuinka suuri, mutta mikäli kierrätysehdot ovat sanalla sanoen mahdottomat, ei bonusta kannata lunastaa.

Kaksi yleisintä talletusbonusta ovat kuitenkin 100 % talletusbonus 100 € asti, sekä 100 % talletusbonus 150 € asti. Tällöin aloitat pelaamisen joko 200 tai 300 euron kassalla, jonka jälkeen on syytä tehdä syvempi sukellus bonusehtoihin. Markkinoilta löytyy useita kyseisen kokoluokan bonustarjouksia, jotka pitävät sisällään vain 4-6 kertaisen kierrätysvaatimuksen. Kyseessä on siis lähes ilmaista rahaa, sillä asiansa osaava vedonlyöjä kierrättää täysin vaivatta kyseisen rahapotin.

Mikäli saat bonustarjouksen yhteydessä siis bonusrahaa 150 euroa, ja bonus on sidottuna 5-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, täytyy sinun panostaa vedonlyönnissä yhteensä 750 euroa. Kyseessä ei siis missään nimessä ole paha rasti, varsinkaan jos minimikerroin sekä aikarajoitus ovat vielä pelaajan kannalta edullisia, kuten usein parhaissa vedonlyöntibonuksissa ovatkin.

Pidä siis ennemminkin silmällä bonukseen liitettyjä kierrätysehtoja, kuin itse bonusrahan määrää. 50 euroa tarjoava talletusbonus voi olla paljon parempi, kuin 1000 euroa bonusrahaa tarjoava talletusbonus, joten pelkkä bonusrahan tuijottaminen voi usein johtaa pelaajaa harhaan.

Miten tunnistaa helpot kierrätysvaatimukset?

Edellisen kappaleen perusteella koemme velvollisuudeksemme kirjoittaa myös hieman kierrätysehdoista, sekä niihin liitetyistä standardeista. Kuten kerroimme, kannattaa bonustarjouksia vertailla juuri kierrätysehtojen perusteella, joten olisi hyvin asiatonta jättää kertomatta, että miten tunnistaa helpot kierrätysehdot. Haluamme, että kaikki lukijamme oppivat omakätisesti tunnistamaan parhaat veikkausbonukset, joten käydään läpi muutamia bonusehtoja.

  • Kierrätysvaatimus – Kaiken A ja O. Kierrätysvaatimus kertoo pelaajalle, että kuinka monta kertaa bonussumma täytyy kierrättää. Standardimaiseksi kierrätysvaatimukseksi voisin sanoa 8-kertaisen kierrätysvaatimuksen, sillä tämän luvun ympärille kasaantuu suurin osa bonustarjouksista. Mikäli tarjolla on siis matalampia, kuin 8-kertaisia kierrätysvaatimuksia, kannattaa niihin tarttua kysymättä kiinni. Vielä esimerkiksi 12-kertainenkin menee, jos bonus on muuten herkullinen, mutta jos luku alkaa lähenemään 20-kertaista, kannattaa bonus suosiolla jättää rannalle, ja etsiä netistä parempi vedonlyöntibonus
  • Minimikerroin – Minimikerroin ei varmasti vaikuta lopullisesti ikinä päätökseen lunastaa bonusta, mutta myös se on osa kokonaisuutta. Kuten luonnollista, mitä pienempi minimikerroin, niin sitä ”varmempia” kohteita pääset pelaamaan. Markkinoilta löytyvät minimikerroinvaatimukset osuvat usein 1,40 sekä 2,00 väliin, ja yleisin yksittäisin minimikerroinvaatimus on varmaan 1,80. Kuten sanottua, tästä bonuksen lunastaminen harvoin jää kiinni, mutta mitä pienempi, niin sitä parempi.
  • Aikarajoitus – Aika on rahaa myös vedonlyöntiyhtiöiden silmissä, joten bonusta ei voi pyöritellä ikuisesti. Standardimainen aikarajoitus on 30 päivää, joka on enemmän kuin tarpeeksi vedonlyöntibonuksen kierrättelylle. Tästäkään harvoin bonuksen lunastus jää kiinni, ellei kyseessä ole joku megaluokan bonustarjous, jossa kierrätysaika on luokkaa viikko tai pari. Mitä enemmän tässäkin aikaa, niin sitä huolellisemmin kohteet voi omalle pelikupongilleen valita.
  • Kohderajoitukset – Jep, säännöissä voidaan rajoittaa myös tiettyjä kohteita, kuten aasialaisia tasoitusvetoja, maalimäärävetoja, sekä esimerkiksi ”molemmat joukkueet tekevät maalin” -vetoja. Tämä luonnollisesti ei ole lainkaan kiva asia, ja mikäli näitä sääntöjä löytyy reilusti, täytyy bonuksen olla muuten todella maukas, että sen lunastaminen kiinnostaa. Sääntönä voi myös olla, että kohteelta täytyy löytyä vähintään kaksi, tai kolme kohdetta, joka on niin ikään iso, iso miinusmerkkinen bonusehto.

Siinä mainittuna nopeasti muutamia seikkoja, joista voi tunnistaa hyvän tai huonon vedonlyöntibonuksen. Bonusrahan tuijottaminen ei siis kerro koko kuvaa vedonlyöntibonuksesta, vaan sen selvittämiseksi täytyy tehdä syvempi sukellus bonuksesta löytyviin sääntöihin.

Miten lunastan vedonlyöntibonuksen?

Vedonlyöntibonukset täytyy usein lunastaa pankki- tai pankkikorttitalletuksen kautta. Tämä johtuu siitä, että tervetuliaistarjoukset ovat voimassa vain yhden ainoan kerran. Esimerkiksi nettilompakoilla bonuksia voisi helposti käyttää väärin, ja lunastaa niitä useamman, kuin sallitun yhden kerran. Kyseessä on erittäin normaali käytäntö, joka löytyy melkein jokaiselta vedonlyöntiyhtiöltä. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa yhtiökohtaisesti, että mitkä talletusmenetelmät sallivat bonustarjouksen vastaanottamisen.

Bonuksen kierrättelyn jälkeen voikin sitten siirtyä taas nettilompakoiden pariin, joka onkin rahanliikutteluvälineenä aivan ylivoimainen kunkku, mitä tulee netissä harrastettavaan vedonlyöntiin. Raha liikkuu paljon nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä, jonka lisäksi voit tilata itsellesi pankkikortin, jolla voit käyttää nettilompakoltasi löytyvää saldoa vaikka ruokakaupassa.

Vedonlyöntibonukset pääsee kierrättämään hyödyntämällä Ilmaiset Pitkävetovihjeet, sillä laadukkaat vetovihjeet tarjoavat parhaan odotusarvon vedoille.

Saavatko vanhat asiakkaat vedonlyöntibonuksia?

Totta kai saavat. Vaikka parhaat vedonlyöntibonukset jaetaan ehkä uusille asiakkaille, ei vedonlyöntiyhtiö silti unohda vanhoja, sivustolle lojaaleita asiakkaitaan. Vanhojen asiakkaiden käytössä on lisäksi erilaisia kampanjoita, joista voi tienata vaikka ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, talletusbonuksia, korotettuja kertoimia, sekä muita rahanarvoisia etuja.

Kampanjoiden lisäksi vanhoille asiakkaille satelee vedonlyöntisivuston inboxiin bonustarjouksia säännöllisin väliajoin, jotka voi joko lunastaa tai olla lunastamatta. Bonustarjoukset eivät siis todellakaan lopu heti ensimmäiseen, vaan niitä on tarjolla koko pitkän asiakkuussuhteen ajan.

Ja mikäli olet niin onnekas, että olet murtautunut jonkin vedonlyöntiyhtiö VIP-ohjelmaan, niin sitten voi sanoa, että olet oikeasti löytänyt parhaat vedonlyöntibonukset. VIP-asiakkaat nauttivat nimensä mukaisesti lukuisista etutarjouksista, joista tavalliset pelaajat voivat vain uneksia.

Sinut voidaan lähettää vaikka urheilutapahtumaan toiselle puolelle maailmaa, gaalaillalliselle Suomen Urheilugaalaan tai yllättää vaikka uudella älypuhelimella. Nämä kaikki siis jatkuvasti satavien bonustarjouksien päälle. Ja ai niin, on sinulla myös oma tilinhoitaja, jolta voit pyytää lisää bonuksia silloin kuin mielesi niin tekee. Vanhat asiakkaat siis todellakin saavat vedonlyöntibonuksia, ja mahdollisesti vielä paljon parempaakin!

Vastaa

Jääkiekon MM-kisat 2022